Гуардиола похвали работата на Тен Хаг и обяви добра вест за феновете на Манчестър Сити преди финала на ФА Къп


Гуардиола похвали работата на Тен Хаг и обяви добра вест за феновете на Манчестър Сити преди финала на ФА Къп
Снимка: Getty Images

2045 0

Наставникът на Манчестър Сити - Хосеп Гуардиола, говори пред медиите преди големия финал за ФА Къп утре (3 юни), който ще изправи един срещу друг "гражданите" и градския им съперник - Манчестър Юнайтед.

На пресконференцията испанският специалист съобщи добри новини за Кевин Де Бройне, който е възстановен и ще може да вземе участие в мача. Треньорът на шампионите на Англия също така похвали колегата си Ерик тен Хаг за добрата работа.

Качествата на Юнайтед

"Това е финал за ФА Къп. Удоволствие за нас е да бъдем тук. Един финал е специален сам по себе си, но в последните четири, пет, шест месеца Юнайтед е напълно различен отбор. Те наистина подобриха много неща в сравнение с началото на сезона. Това е Юнайтед, така че качеството там винаги е било налице", каза Пеп.

Похвалите към Тен Хаг

"Сам знам, че първият сезон в Премиър лийг не е никак лесен, така че добрият мениджър си личи още в него. Не мога да кажа, че с Тен Хаг сме приятели, защото не поддържаме контакт, но мисля, че Ман Юнайтед има изключителен мениджър за много години напред".

Ситуацията с Грийлиш и Де Бройне

"Де Бройне и Грийлиш участваха в последните две тренировки. Те са добре. Щефан Ортега ще започне на вратата. Винаги е било така в турнирите за купите. Така беше и в Барселона и в Байерн, така че той ще играе във финала", добави Гуардиола.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Ерлинг Холанд сподели как Хосеп Гуардиола го прави по-добър футболист.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички