Големите отсъстващи на Мондиал 2018


Големите отсъстващи на Мондиал 2018
Снимка: Getty Images

2161 0

Алексис Санчес и Гарет Бейл са големите имена, които ще пропуснат Световното първенство в Русия догодина, след като Чили и Уелс изпуснаха шансовете си да се класират. Чили загуби от Бразилия в последния мач от световните квалификации и разчиташе на останалите резултати в групата, които обаче не се наредиха в положителна насока.  Уелс пък загуби от Ирландия и така изпусна шанса си да се добере поне до бараж. 

Избраният за най-добър вратар в Примера дивисион Ян Облак също ще липсва от сцената на Мондиал 2018. Словения остана на 4-а позиция в група F, спечелена от Англия. Един от основните играчи на Байерн (Мюнхен) Артуро Видал също няма да има възможността да се изявява по терените в Русия, който след загубата от Бразилия обяви, че се отказва от националния отбор на Чили.

Адриен Робен също приключи с кариерата си в националния отбор, след като Холандия също ще е сред големите отсъстващи през 2018 година. Звездата на Борусия (Дортмунд) Пиер-Емерик Обамеянг не успя да класира за първи път Габон на толкова голям форум и едва ли ще има възможността да усети атмосферата на Световно първенство. 

Останалите големи имена във футбола, които ще пропуснат Мондиал 2018 вижте в нашата галерия

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички