Гол в 1' и убедителен резултат: Гьозтепе на Станимир Стоилов се завърна към победите (ВИДЕО)


Гол в 1' и убедителен резултат: Гьозтепе на Станимир Стоилов се завърна към победите (ВИДЕО)
Снимка: https://www.instagram.com/goztepe/

3456 0

Гьозтепе разби отбора на Ерзурумспор с 3:0 в двубой от 29- ия кръг на Лига 1 в Турция. Отборът на Станимир Стоилов не срещна никакви трудности и се затвърди на втората позиция с 9 точки преднина пред третия и 8 изоставане от лидера Еюпспор. 

Още в 1' бе открит резултатът от Ромуло, като това остана единственият гол за първата част. Всички по-интересни събития бяха през второто полувреме.  В 59' играчът на гостуващия отбор Джелал Хахалп бе изгонен с директен червен картон, което съвсем улесни Гьозтепе.

В 71' Ромуло се разписа за 2:0, а автогол на Юмлу 5 минути по-късно оформи крайния резултат. В следващия кръг тимът на Мъри Стоилов гостува на Тузласпор, а с днешната победа прекъснаха лошата тенденция - 2 мача без успех.

Така Гьозтепе се реваншира пред своите фенове в Измир, след като тимът допусна неочакван обрат от 2:0 до 2:3 в края на мача с Коджаелиспор в миналия кръг във второто ниво в Турция.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички