"Синя" фигура пусна ехидна СНИМКА към Костов и Сираков - намеси и Мъри Стоилов


"Синя" фигура пусна ехидна СНИМКА към Костов и Сираков - намеси и Мъри Стоилов
Снимка: Lap.bg

3546 0

В Левски остана разочарованието след голямото дерби с ЦСКА, след като "сините" допуснаха поражение с 0:2. Освен това те не показаха добра игра и не отправиха нито един точен удар в рамките на всички 90 минути.

След срещата старши треньорът на отбора Николай Костов се извини на феновете и посочи два фактора за поражението. Единият бе неуспешната игра в нападение, а другият грубата грешка за откриващото попадение в сблъсъка.

Коловати нападна Сираков и Костов, намеси и Мъри

Още: Само 1 дума: Кюстендилеца бе във възторг след Левски - ЦСКА, показа и 3 СНИМКИ

Коловати нападна Сираков и Костов

Бившият футболист на Левски Илиан Стоянов лаконично разкритикува Костов и мажоритарния собственик Наско Сираков. Коловати е сред "сините" фигури, които са най-недоволни от управлението на Сираков и често изказва тази си позиция.

След мача той сподели ехидно снимка на Сираков и Костов, на която са усмихнати. Освен това публикува и кадър на бившия треньор на отбора Станимир Стоилов, като добави ироничен надпис: "Рибарят". Към него прикачи снимки на Мъри с титлата, като добави и сини сърца.

Освен това Илиан Стоянов публикува и видео от интервюто на Костов след срещата, като добави иронично: "Много силни думи от господин Костов. В конкретното видео наставникът споделя:

"Играчите трябва да преодоляват такива трудности, защото във футбола няма непобедими. Моментното състояние на нашия отбор видимо е под нашите възможности, които можем да покажем в такива дербита". След срещата пък Пламен Андреев първи утеши Иван Андонов (СНИМКА).

Още: Сираков: Сами се бихме, трябва да се съобразяваме с финансовото ни състояние

Георги Иванов-Гонзо след дербито: Не толерираме това, което направи агитката на ЦСКА

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички