Гледай контролата Испания - Португалия - ето как


Гледай контролата Испания - Португалия - ето как
Снимка: Getty Images/Guliver

1190 0

Тази вечер двама от участници на Евро 2020 ще изиграят приятелски мач помежду си. Това са двама от фаворитите - Испания и Португалия. Двубоят между тях, който е седмица преди началото на Европейското първенство, започва в 20,30 часа.

И двамата съперници влизат в двубоя в отлична форма. В последните си 10 мача и единият, и другият отбор претърпяха само по 1 загуба, в повечето от другите постигнаха победи. Заслужава си да се спомене крупната победа на Испания над Германия в Лигата на нациите - 6:0.

В кадрово отношение ощетеният тим тази вечер е Португалия. Селекционерът Фернандо Сантош е дал почивка на играчите си, участвали във финалите на клубните евротурнири. Диаш, Кансело и Бернардо Силва играха финал в Шампионска лига за Манчестър Сити, а Бруно Фернандеш беше на финал в Лига Европа с Манчестър Юнайтед.

В тима на Испания също има такива играчи в лицето на Де Хеа, Морено, Феран Торес, Пау Торес и Лапорт. Тяхната значимост за отбора обаче е малко по-малка в сравнение с липсващите за Португалия. Мачът Испания - Португалия ще бъде предаван пряко по БНТ 3, можете да го следите НА ЖИВО и в Sportlive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички