Гьозтепе не успя да победи борещ се оцеляване, възпитаник на Станимир Стоилов със страхотен гол (ВИДЕО)


Гьозтепе не успя да победи борещ се оцеляване, възпитаник на Станимир Стоилов със страхотен гол (ВИДЕО)
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1624 0

Отборът на Станимир Стоилов - Гьозтепе, не успя да победи Тузласпор като гост, завършвайки 1:1. В момента възпитаниците на Мъри са втори с 60 точки - на 8 от лидера Еюпспор и 8 пред третия Чорум. Днешният им съперник пък е в битката за оцеляване, като е 15-и с 32 пункта.

До края на шампионата и битката за промоция в елитното ниво на Турция остават още 4 мача, в които отборът на Стоилов ще се старае да запази преднината си на второто място. Именно то гарантира директна промоция.

И двете попадения паднаха през второто полувреме. Уилям Тоги изведе домакините напред резултата в 58-ата минута, а Рамон Лундквист изравни в 63-ата минута след страхотен гол.

В последните си 5 срещи Гьозтепе има 2 победи, 2 равенства и 1 загуба, като в предходния кръг записа убедителна победа с 3:0. Тогава Стоилов бе категоричен към играчите си: "Моите играчи винаги трябва да играят с максимална производителност, защото имаме фенове, които ни карат да играем при разпродадени стадиони у дома всеки мач и оказват страхотна подкрепа в цяла Турция. Никога не ни оставят сами".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички