Германия се разходи за победа по пътя си към Евро 2016 (ВИДЕО)


Германия се разходи за победа по пътя си към Евро 2016 (ВИДЕО)

1321 0

Световният шампион Германия, който се представя колебливо от началото на квалификациите за Евро 2016 във Франция, записа втора поредна победа в група D, стигайки до лесно 2:0 над Грузия в Тбилиси.

Възпитаниците на Йоаким Льов изиграха силен двубой, в който доминираха през цялото време и не допуснаха нито една опасност пред Мануел Нойер.

Иначе Бундестима реши всичко в края на първото полувреме, когато паднаха и двата гола.

Първо в 39' многоходова акция на гостите стигна до Марио Гьотце пред наказателното поле. Той направи защитата на Грузия за смях, а след това поднесе топката за Ройс, който реализира от около 5 метра.

5 минути по-късно резултатът беше удвоен. При контраатака отдясно Йозил центрира към Мюлер, който в първия момент беше спрян от защитата на Грузия, но след това с красив удар от 14 метра фиксира крайния резултата - 0:2.

С победата си световните шампиони събраха 10 точки, с което се изравниха с другия лидер - Полша. Двата отбора са с по 10 точки.

В другата среша от групата Гибралтар вкара исторически първи гол в европейски квалификации, но все пак загуби с 6:1 от Шотландия в Глазгоу.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички