Германия на Европейското първенство по футбол: Програма на мачовете по дати и часове


Германия на Европейското първенство по футбол: Програма на мачовете по дати и часове
Снимка: Guliver/GettyImages

2032 0

Откакто националният отбор на Германия спечели Световното първенство по футбол през лятото, събитията в тима не се развиват по план. Маншафта беше сред фаворитите както на Евро 2016, така и на Световното, но прогнозите не се материализираха, а на Мондиал 2018 отборът отпадна още в груповата фаза. 

Сега, Европейското първенство по футбол 2020 ще е лебедовата песен на Йоахим Льов, тъй като селекционерът напуска и на негово място идва Ханзи Флик (досега треньор на Байерн). Играчите на Германия със сигурност ще искат да го изпратят с добри резултати, но това се очертава много тежка задача, тъй като Бундестима попадна в най-тежката група. 

Германците ще трябва да се справят със съпротивата на финалистите от Евро 2016 - шампионът Португалия и сребърните медалисти от Франция. Все пак в "групата на смъртта" е и Унгария, като трябва да се има предвид, че 4-те най-добри 3-и в груповата фаза продължават към осминафиналите. 

Програмата на Германия на Европейското първенство по футбол 

  • 15.06 (вторник) срещу Франция (22:00 часа българско време) - НОВА 
  • 19.06 (събота) срещу Португалия (19:00 часа българско време) - БНТ1/БНТ3
  • 23.06 (сряда) срещу Унгария (22:00 часа българско време) - БНТ1/БНТ3
  • Това са мачовете на Португалия в груповата фаза на шампионата, като може да видите кога са всички срещи от надпреварата в пълната ТВ програма на Европейското първенство по футбол 2020

    Етикети:
    Sportlive.bg

    ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


    виж всички

    Още по темата


    Timeout


    виж всички
    Избрано от ТЕНИС

    Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

    Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

    Реклама
    Най-четени новини

    виж всички