Германия изглежда преобразена! Бундестимът с първа победа при Юлиан Нагелсман (ВИДЕО)


Германия изглежда преобразена! Бундестимът с първа победа при Юлиан Нагелсман (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

744 0

Ерата "Нагелсман" в националния отбор на Германия започна подобаващо. "Маншафта" успя да се наложи с 3:1 над САЩ като гост в приятелска среща на американска земя на в Ийст Хартфорд, Кънектикът.

Това бе и първа победа за Бундестима от март месец насам, след като домакините на Евро 2024 записаха четири загуби и едно равенство в последните си пет мача.

Домакините стартираха силно и Кристиан Пулишич вкара още в четвъртата минута, но попадението бе отменено заради засада. В 27' "Капитан Америка" получи нов шанс, Балогун подаде на Пулишич, който стреля от границата на наказателното поле и откри резултата.

В 39-ата минута обаче Германия отвърна на удара. Илкай Гюндоган се озова на правилното място след рикошет в наказателното поле на "янките" и успя да възстанови равенството.

Деветката на Нагелсман - Никлас Фюлкруг, прати топката във вратата малко след почивката и направи резултата 2:1 за гостите в 58-ата минута. Само 3 минути по-късно Джамал Мусиала оформи крайният резултат след страхотен индивидуален пробив и асистенция на Фюлкруг.

В сряда (18 октомври) турнето отвъд Океана за Германия продължава с контрола срещу Мексико. САЩ пък приема националите на Гана в същия ден.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички