Германия и Испания не се победиха в голямото дерби от Лигата на нациите след гол в последните секунди


Германия и Испания не се победиха в голямото дерби от Лигата на нациите след гол в последните секунди
Снимка: Getty Images/Guliver

1790 0

Сблъсъкът, който приковаваше най-многото вниманието на 3 септември в Лигата на нациите, безспорно бе този между световните сили Германия и Испания. Той обаче завърши без победител след равенство 1:1, като играчите на Луис Енрике вкараха в последните секунди.

През първото полувреме двата отбора действаха по-предпазливо и не се стигаше до много чисти положения пред вратите на Трап и Де Хеа. В 51-ата минута новото попълнение на Челси Тимо Вернер изведе Бундестима напред в резултата.

Той получи подаване в наказателното поле от левия бек Робин Госенс. Овладя топката, залъга добре противниковите защитници и с безпощадно точен удар не остави никакви шансове на Де Хеа. А паритетът бе възстановен чак дълбоко в добавеното време.

Очаквано, Испания наложи натиск в последните минути, който даде резултат в 6-ата минута от добавеното време. Тогава последва центриране отдясно, Родриго се извиси и засече топката, за да я насочи към Хосе Гая, който от непосредствена дистанция се разписа.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички