Германия - Франция по ТВ: Къде да гледаме суперсблъсъка?


Германия - Франция по ТВ: Къде да гледаме суперсблъсъка?
Снимка: Getty Images/Guliver

4394 0

Един от колосите на футбола се намира в криза. Световният шампион от 2014 година Германия няма победа в пет поредни мача, макар и всички те да са приятелски. Това доведе и до историческото първо уволнение на треньор в Бундестима и раздялата с Ханзи Флик.

Решението бе взето след срамната загуба с 1:4 от Япония. Временно функциите на треньор ще изпълнява досегашният директор на Германия Руди Фьолер. А първото изпитание пред него е възможно най-сериозното. Финалистът от последното Световно (в Катар) - Франция.

Бундестима ще опита да спре серията от пет двубоя без успех (четири от които - загуби). Освен това обаче страната има само четири победи в последните цели 17 срещи. На Световното в Катар пък Германия позорно отпадна още в груповата фаза.

Последният сблъсък между двете суперсили бе на Евро 2020, като през лятото на 2021-ва година "петлите" надделяха с минималното 1:0 в груповата фаза на надпреварата. Въпреки че са минали малко над две години, съставът на германците е доста по-различен оттогава.

Къде да гледаме приятелския мач Германия - Франция?

Двата отбора се изправят един срещу друг на "Сигнал Идуна Парк" в Дортмунд, като главен арбитър ще бъде Антъни Тейлър. Срещата започва в 22:00 часа българско време и ще бъде излъчена пряко по "Диема спорт". Освен това ще можете да следите Германия - Франция НА ЖИВО в SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички