Гарет Саутгейт обяви: Англия гони нивото на Португалия, Франция, Белгия и Италия


Гарет Саутгейт обяви: Англия гони нивото на Португалия, Франция, Белгия и Италия
Снимка: Guliver/GettyImages

1327 0

Старши треньорът на Англия Гарет Саутгейт обяви, че целта пред неговия отбор е да достигне нивото на тимове като Италия, Франция, Португалия и Белгия, но призна, че "трите лъва" все още са в начален етап на развитие:

"Казвал съм го и преди - всеки отбор е на различен етап от своето развитие. Италия е в период от 28-29 мача без загуба, всички знаем какво направиха Франция и Португалия през последните няколко години, а Белгия е номер едно в класацията на ФИФА последните четири години. Това е нивото, което ние гоним, но все още сме в развитие. Първата крачка е да се класираме за следващата фаза. Сега най-важно е да изиграем правилно мача с Чехия", заяви наставникът и загатна, че може би ще направи някои промени в своя състав:

"Имаме някои взривни възможностти - млади играчи, които ще опитат от вкуса на голям турнир за пръв път. Джейдън Санчо е сред тях. Той тренира добре последните дни и, разбира се, ще разгледаме всички възможности преди да вземем крайното решение", добави Саутгейт преди последния мач на "трите лъва".

А защо на Острова съсипаха от критики капитана на Англия Хари Кейн - четете тук!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички