Галатасарай предлага шанс на Рамос за Шампионска лига, но той чака "значима оферта" от Саудитска Арабия


Галатасарай предлага шанс на Рамос за Шампионска лига, но той чака "значима оферта" от Саудитска Арабия
Снимка: Getty Images

1600 0

Серхио Рамос остава свободен агент с малко повече от две седмици оставащи на европейския трансферен пазар и все още не е сигурно къде 37-годишният играч ще играе през следващия сезон.

След като напусна Пари Сен Жермен като свободен агент, Рамос бе свързван със завръщане в Севиля, но спортният директор Виктор Орта категорично отхвърли това. След това бе свързван с Мейджър Лийг Сокър, Бока Хуниорс и дори клуб Америка в Мексико, но техният президент Сантяго Банос сподели пред Marca, че не могат да си позволят заплатата му.

Шанс за Рамос да играе отново в Шампионска лига

Рамос обаче все още не е изчерпан от опции. Спекулира се, че Галатасарай му е дал шанс да остане в Шампионска лига с предложение за двугодишен договор. Турският Fanatik пише, че офертата му е на стойност 5,5 милиона евро на година, където той ще се присъедини към играчи като Мауро Икарди и Уилфрид Заха в Истанбул.

Предполага се, че Рамос им е казал, че ще приеме, ако няма значима оферта от Саудитска Арабия през следващите дни. Със сигурност малцина биха предвидили, че Рамос щеше да има толкова много проблеми да намери оферта, която желае, дори на този етап от кариерата си.

Въпреки контузията в последната година в Реал Мадрид и допълнителните проблеми през първия му сезон в ПСЖ, миналата година той игра 45 пъти. Все още способен да се справи на най-високо ниво, ако може би не е титуляр за най-добрите страни, Рамос все още има какво да предложи, като дори имаше спекулации за подписване с с отбора на Филип Кръстев в МЛС.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички