Футболът реши - големите отбори и суперзвездите направиха нова социална мрежа


Футболът реши - големите отбори и суперзвездите направиха нова социална мрежа
Снимка: Getty Images/Guliver

1564 0

Успехът на Facebook вдъхнови много "изобретатели" да създадат своя версия на социалната мрежа, но малцина са тези, които успяха. Сега наред са футболните асове, които обединяват сили за нов социален феномен.

Арсенал, Челси, Байерн, Барселона, Ювентус и куп други отбори са се споразумели със сайта dugout.com да създадат футболна социална мрежа, а освен това от сайта са подписали договори с над 150 световни звезди.

Най-сериозните имена са Гарет Бейл, Неймар, Джо Харт и Алексис Санчес, а към проекта тепърва ще се присъединят други топ футболисти, които ще промотират новото пространство за футболния фен.

Профилите на отборите и играчите обещават да предложат уникално съдържание за феновете. Много ексклузивни интервюта, моменти зад кадър в съблекалните и други. Мрежата стратира този понеделник. Достъпът до нея ще е свободен и ще бъде промотиран на стадионите заедно с останалите глобални марки.

"Играта в днешно време е наистина глобална, а феновете не искат само да гледат мачове, те желаят да следват любимите си клубове и играчи в целия свят. На терена и извън него", сподели президентът на Dugout.com Елиът Ричардсън.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички