Дори контузията на Бейл не променя статута на Хамес Родригес


Дори контузията на Бейл не променя статута на Хамес Родригес

1336 0

Плеймейкърът на Реал Мадрид Хамес Родригес е в изключително деликатна ситуация, след като тотално изпадна от ротациите на Зинедин Зидан. Дори контузията на Гарет Бейл няма да провокира френската легенда да заложи на колумбийския ас, въпреки че притежава безспорен талант в атакуващ план.

От началото на сезона ротационният принцип на Зидан се измени, а Хамес остана 3-а резерва в нападение, а в халфовата линия преди него (извън обичайните Кроос, Модрич и Каземиро) са Иско, Ковачич и Асенсио.

Това няма да се промени въпреки сериозните проблеми със състава, които изпитва Зидан. Треньорът е определил двубоя срещу Спортинг Хихон като "задължителен" и ще заложи на най-оптималната 11-ка, на която може.

Това означава, че в халфовата линия отново ще видим Модрич, Иско и Ковачич, а в нападение Зидан ще заложи (по всяка вероятност) на Роналдо, Бензема и Лукас Васкес. В такъв случай Хамес може да се появи, но единствено като резерва след 60-ата минута на двубоя. Очаква се той да е титуляр в мача за Купата на Краля срещу Културал Леонеса.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички