Футболист нокаутира рефер в Португалия (ВИДЕО)


Футболист нокаутира рефер в Португалия (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images / Guliver

1354 0

Нападателят на аматьорския португалски отбор Канелаш Марко Гонсалвеш сътвори безумна постъпка по време на мач срещу Рио Тинто. Две минути след началото на двубоя 35-годишният хулиган първо удари съперников играч с юмрук, след което повали рефера на терена с шут в главата с коляното си.

Наложи се на терена да влиза полиция, за да спре развилнения се играч. Съдията Жозе Родригеш, който си плати скъпо за показването на червен картон на невъздържания футболист, е бил изписан от болницата днес. От ръководството на Канелаш 2010 обявиха, че Гонсалвеш никога повече няма да облече фланелката на тима им и пожелаха бързо възстановяване на пострадалия рефер.

Агресивният играч твърди, че не помни да е удрял съдията с коляно, но камерите запечатаха ясно постъпката му. "Футболист на другия отбор обиди майка ми и просто го блъснах, а не съм го удрял. Той обаче падна и започна да реве като детенце. След това дойде реферът... Не помня да съм го ритал в главата с коляно. Ако това се е случило, искрено се извинявам за поведението си, но аз не съм виновен. Съперникът ме оскърби и той е виновникът за този инцидент", оправдава се Гонсалвеш.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички