"Другият брат" на Бербо също идва за шоуто в София (ВИДЕО)


"Другият брат" на Бербо също идва за шоуто в София (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images / Guliver

2403 0

Димитър Бербатов обяви поредното име на световния футбол, което ще вземе участие в благотворителни мач на 14 юни в София.

Срещата, която ще се проведе на националния стадион "Васил Левски" е с начален час 20:00, а противници на Бербатов и компания ще бъдат Луиш Фиго и неговите най-близки приятели на терена.

"Другият ми брат😁 Винаги положително настроен, винаги с усмивка на лице, но безкомпромисен на терена. Искрено се радваше, когато вкарвах гол, и незнайно как винаги беше пръв да ме поздрави, въпреки че беше ляв бек😁 Единственият и неповторим Патрис Евра😁

Има 21 трофея дотук. Но все още е действащ футболист и се стреми към нови. С 5 шампионски титли на Англия с „Манчестър Юнайтед“ и с 2 титли на Италия с „Ювентус“. Заради лидерските му качества сър Алекс го удостоява да носи капитанската лента на „Юнайтед“. Извежда с капитанската лента и на националния отбор на Франция. Сред най-добрите леви защитници в Европа. 3 пъти е в идеалния отбор на английската Висша лига и по веднъж в идеалния тим на света и Европа. С „червените дяволи“ има триумф и в Шампионската лига.

Патрис Евра. Очакваме го в София!", написа родната футболна звезда.

Билетите за благотворителния мач се продават в мрежата на Eventim. Цените за секторите „Б“ и „Г“ са 30 лева, сектори „лъвчета“ – 45, „В“ – 60, „А“ – 100.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички