Футболист на Манчестър Сити и Белгия преживял 3 терористични акта за 10 дни


Футболист на Манчестър Сити и Белгия преживял 3 терористични акта за 10 дни
Снимка: Gettyimages.com

1541 0

Терористичните атентати в последните месеци зачестиха, а един футболист може да се счита както за най-големия щастливец, така и за един от хората с най-малък късмет.

СМРАЗЯВАЩ РАЗКАЗ НА БЕЛГИЙСКИ НАЦИОНАЛ ЗА АТЕНТАТИТЕ

Младият защитник на Манчестър Сити Джейсън Денайер е този футболист, след като в рамките на 10 дни е станал пряк свидетел на трите най-тежки терористични акта - в Анкара, в Истанбул и в Белгия.

В момента той е отдаден под наем на Галатасарай, като неговият тим гостува на Генчлербирлиги в Анкара на 13 март - датата, на която над 30 души загубиха живота си след бомбен атентат.

Обратно в Истанбул, само няколко дни по-късно, нов терористичен акт в Турция взе над 20 жертви, а заради него беше отменено дербито между неговия Галатасарай и Фенербахче.

Двете трагични събития със сигурност са повлияли на Денайер, който беше викнат в националния отбор на Белгия с оглед отличните си изяви през настоящия сезон. Съдбата обаче му е отредила да стане свидетел и на трети терористичен акт - атентатите в Брюксел, отнели живота на над 30 души.

Денайер е търсен от представители на медиите, но в момента не желае да говори пред журналисти за ужаса, който е видял през последните 10 дни.

Друг популярен футболист - Диемерчи Мбокани от състава на Норич, пък е бил на летище "Завантем" в Брюксел по време на атентата. За щастие, той е останал невредим.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички