"Франс Футбол" даде надежда на Левандовски за "Златната топка" за 2020-а


"Франс Футбол" даде надежда на Левандовски за "Златната топка" за 2020-а
Снимка: Getty Images

1410 0

Главният редактор на "Франс Футбол" Паскал Фере коментира горещия въпрос за ощетения от неговото списание Роберт Левандовски. Както е известно, през 2020 година заради пандемията от коронавирус "Франс Футбол" не връчи "Златната топка", а мнозина са на мнение, че тогава полякът най-много я е заслужавал.

Повод да коментира въпроса Фере получи от речта на Лионел Меси, който взе ценната индивидуална награда за 2021 година. Аржентинецът заяви, че нападателят на Байерн Мюнхен заслужава да има сред своите отличия "Златната топка" за 2020 година. Вижте думите му тук.

"Думите на Меси са красиви и умни, но не трябва да вземаме прибързани решения. Ние можем да помислим за връчване, но в същото време трябва да уважаваме историята на "Златната топка", изградена върху избор. Не можем да сме сигурни, че Левандовски би спечелил "Златната топка" през миналата година", заяви журналистът, цитиран от watson.de.

"Не можем да знаем, защото нямаше гласуване. Но ако трябва да сме се честни, Левандовски имаше страхотни шансове за победа през миналата година", допълва Фере. За кого е гласувал редакторът на списанието-учредител на наградата вижте тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички