Фиорентина - Интер по ТВ: Къде да гледаме финала за Купата на Италия?


Фиорентина - Интер по ТВ: Къде да гледаме финала за Купата на Италия?
Снимка: Gulliver/GettyImages

2841 0

Фиорентина и Интер ще се изправят един срещу друг във финалната среща за Купата на Италия. Любопитното е, че и двата отбора успяха да се класират на финал в два от трите комерсиални европейски турнири - "нерадзурите" в Шампионска лига, а "виолетовите" в Лигата на конференциите.

Интер се добра до финала за Купата на Италия, побеждавайки отборите Парма (1/8-финал), Аталанта (1/4-финал) и Ювентус (1/2-финал). Пътят на Фиорентина също започна от 1/8-финалите, където отстранен бе Сампдория, на 1/4-финалите тимът се справи с Торино, а в предпоследната фаза отстрани изненадата Кремонезе.

Двата тима изиграха своите мачове в Серия А, като и двата финалиста си разделиха по една победа. Интер победи като гост с 4:3, а Фиорентина си взе реванша с минимална победа от 1:0 на "Джузепе Меаца" в Милано.

Двубоят на "Олимпико" в Рим е с начален час 22:00 (българско време) и ще бъде предаван пряко в ефира на "MAX Sport 3". Разбира се, Вие ще може да проследите финала за Купата на Италия Фиорентина - Интер НА ЖИВО в SPORTLIVE.BG!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички