Фернандо Сантош с първи думи на новия пост: От днес отчасти съм поляк


Фернандо Сантош с първи думи на новия пост: От днес отчасти съм поляк
Снимка: Getty Images

1002 0

Новият селекционер на Полша Фернандо Сантош направи първи коментар в новото си поприще. След като беше начело на Португалия от 2014 до края на 2022 година, 68-годишният наставник пое осминафиналиста на Мондиала в Катар.

"За нас е чест, защото говорим за голяма страна. Полша е голяма страна с изключително богата история и култура. Полският национален отбор има голяма история, помня страхотни полски отбори, но и преки мачове с Полша, трудни срещи. Полша е национален отбор с много добри играчи, сред най-добрите в света", започна португалецът при представянето си.

"От днес съм отчасти поляк, аз съм един от Вас. Ще направим всичко, за да могат поляците да получат много радост. Щастието не пада от небето, то трябва да се заслужи. Но съм сигурен, че ще постигнем много за полския национален отбор и за всички поляци", допълни Сантош, който изведе Португалия до титлата на Евро 2016. А ето кого обвиниха португалците за отпадането на Световното в Катар. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички