Феновете оставиха Роналдо извън идеалния отбор за 2020 година


Феновете оставиха Роналдо извън идеалния отбор за 2020 година
Снимка: Getty Images/Guliver

1712 0

Суперзвездата на Ювентус Кристиано Роналдо остана извън идеалния отбор на портала WhoScored за 2020 година. В онлайн анкета, в която са гласували близо 34 000 потребители, португалецът не е събрал достатъчно гласове от феновете, за да намери място в стартовия състав. 

Вместо Роналдо в състава попада звездата на Астън Вила Джак Грийлиш, който в действителност направи много силна година и бе близо до трансфер в Манчестър Юнайтед. Изненадващото е, че още един играч на Вила попадна сред 11-те избраници - стражът Емилиано Мартинес.

Крайните бранители в отбора на WhoScored са от Милано - Ашраф Хакими от Интер и Тео Ернандес от Милан. Партньори в центъра на отбраната пък са Върджил ван Дайк от Ливърпул и Курт Зума от Челси. В средата на терена място намериха Джошуа Кимих (Байерн Мюнхен), Бруно Фернандеш (Манчестър Юнайтед) и Кевин де Бройне (Манчестър Сити).

В атака освен Грийлиш попадат още Лионел Меси (Барселона) и Роберт Левандовски (Байерн). Феновете можеха да гласуват само за лимитиран списък от играчи, които са били подбрани на база своя рейтинг през годината, изчисляван от WhoScored. Де Бройне може да се похвали, че е бил избран най-единодушно от феновете (71% от вота).

А кои са най-добрите футболисти на 34+ години - вижте в тази класация

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички