Фамозен гол на Кристиано Роналдо сломи слабак и доближи Ал Насър до върха (ВИДЕО)


Фамозен гол на Кристиано Роналдо сломи слабак и доближи Ал Насър до върха (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

9132 0

Ал Насър постигна победа с 2:0 над Ал Халеей в мач от 12-ия кръг на Саудитската професионална лига. Освен с победата на гранда от Рияд, двубоят ще бъде запомнен и от фамозното попадение на Кристиано Роналдо.

Домакините от Рияд бяха по-добрия отбор на терена и създадоха много повече чисти положения от своя опонент. В същото време, "соколите" държаха по-дълго топката, което бе атестат за тяхната пълна доминация у дома. 

Първото попадение падна в 26-ата минута, което напомни за величието на Роналдо. Португалецът овладя пред наказателното поле, сам си създаде пространство и с много мощен удар матира противниковия страж за 1:0.

Дошлият от Манчестър Сити Аймерик Лапорт пък оформи крайното 2:0. Защитникът вкара в 58-ата минута, с което подпечата важният успех за Ал Насър.

С победата "соколите" вече заемат второто място в Саудитската Про лига с актив от 28 точки - 4 по-малко от лидера Ал Хилал. Роналдо и компания нямат много време за почивка, тъй като на 7 ноември имат мач в азиатската Шампионска лига срещу Ал Духаил.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички