Ето къде ще играе Златан Ибрахимович през 2019 година


Ето къде ще играе Златан Ибрахимович през 2019 година
Снимка: Getty Images/Gulliver

5473 0

Добилият статут на легенда Златан Ибрахимович остава в професионалния футбол, но няма да се завърне в някое от топ първенствата на Стария континент. След като не се разбра за финансовите параметри около преминаването си в Интер, нападателят на взе решение да остане в Лос Анджелис Галакси - отборът, в който безпроблемно се превърна в икона и сред феновете на футбола в САЩ.

И през следващия сезон той ще остане в "града на ангелите", но едно от условията му е било ръководството да се активизира и да вземе необходимите играчи, за да се борят "галактическите" с най-добрите в МЛС.

"Щастливи сме, че преподписахме със Златан, което означава, че ще бъде с нас и през 2019-а. Той показа стойността си през последния сезон. С Ибрахимович ще опитаме да подсилим нашия отбор за следващата кампания", коментираха от ЛА Галакси. Междувременно Златан даде и много любопитен коментар за "Златната топка" - ето какъв беше той.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички