Обрат в сагата "Ибра", Милан се насочва към звезда от Висшата лига


Обрат в сагата "Ибра", Милан се насочва към звезда от Висшата лига
Снимка: Getty Images/Guliver

2168 0

Нападателят на ЛА Галакси Златан Ибрахимович няма да се завърне в Милан. Това съобщи спортният директор на "росонерите" Леонардо, който потвърди появилите се по-рано информации за пропадналите преговори между шведската звезда и бившия му клуб.

"Ибрахимович няма да премине в Милан. Той е дал дума, че ще подпише нов договор с ЛА Галакси. Обмисляхме негово завръщане, той също прецени плюсовете и минусите, но в крайна сметка реши да изпълни обещанието си", сподели Леонардо.

"Златан винаги е казвал, че ако от Галакси удовлетворят исканията му, ще остане в САЩ. Това и се случи. Да, би било емоционално да го видим отново в Милан, но това е невъзможно”, категоричен бе спортният директор на тима от Милано.

Леонардо обаче призна, че "росонерите" имат своите шансове да привлекат полузащитника на Челси Сеск Фабрегас: "Възможно е. Коментирали сме темата, но все още не сме взели окончателно решение."

Междувременно бразилски полузащитник пристигна в Италия, за да финализира трансфера си на "Джузепе Меаца". Вижте повече подробности в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички