Eто коя телевизия ще излъчва Евро 2020


Eто коя телевизия ще излъчва Евро 2020
Снимка: Gulliver/GettyImages

3390 0

БНТ и частната медийна компания "Нова броудкастинг груп", включваща Нова телевизия, каналите "Диема" и т.н., ще излъчат едновременно откриването и първия мач от Европейското първенство по футбол, което трябва да започне на 11 юни. Откриващият двубой е Италия - Турция в Рим, за който е планирано да се състои от 22:00 часа наше време.

"Всички мачове от европейското първенство по футбол, 27 от които на живо, ще бъдат на разположение на зрителите на "Нова Броудкастинг Груп" това лято. Спортните фенове ще могат да гледат вълнуващите двубои на живо в ефира на Нова тв и Диема, както и в каналите на Диема екстра в HD качество", съобщават от "Нова броудкастинг груп".

Още през 2019 г. обществената и частната телевизия съобщиха, че ще предават съвместно срещите от "УЕФА Евро 2020". По обществената телевизия те ще се излъчват по БНТ 1 и БНТ 3. След като бе отложено с 12 месеца, заради световната пандемия, Евро `20 ще стартира с мача на 11 юни 2021 г. Двете медии ще излъчат заедно още двубоя от груповата фаза между Унгария и Франция на 19 юни от 16:00 ч. и финала на първенството на 11 юли от 22:00 ч.

Повече подробности за ТВ програмата на Евро 2020 четете, като последвате линка! 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички