Ериксен към отбора на Дания: Искам да тренирам точно сега!


Ериксен към отбора на Дания: Искам да тренирам точно сега!
Снимка: Getty Images

1665 0

Голямата звезда на Дания Кристиан Ериксен продължава възстановяването си в болница, базирана в столицата Копенхаген. Плеймейкърът на „червения динамит” колабира в края на първата част в мача с Финландия на Евро 2020, а смразяващите кадри ще останат завинаги в съзнанието на всеки футболен фен, а и тези на спорта.

Селекционерът на датчаните Каспер Хюлманд говори пред скандинавски медии, че е посетил болничната стая на играча на Интер ден след инцидента, който се е случил на стадион „Паркен”

„Говорихме с него тази сутрин чрез видеообаждане и видяхме усмивката му на екрана“, каза селекционерът на Дания Каспер Хюлманд.

„Тогава той ни каза: „Как сте всички? Мисля, че сте по-зле от мен. Искам да изляза да тренирам точно сега“. Той винаги мисли за другите преди себе си. Иска да продължим да играем, така че това ще направим. Ще го направим за Кристиан“, добави селекционерът на Дания.

„Кристиан е в добри ръце“, каза треньорът.

„Нашата работа е да оживим духа на играчите и да ги подготвим за четвъртък за мача срещу Белгия“, каза още Хюлманд. А какво може да се случи с кариерата на халфа, четете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички