Ексклузивно: Карлос Тевес е напът да стане старши треньор!


Ексклузивно: Карлос Тевес е напът да стане старши треньор!
Снимка: Getty Images/Guliver

1261 0

Доскорошният играч на Бока Хуниорс Карлос Тевес е напът да дебютира в треньорската професия. TyC Sports съобщава, че бившият нападател е близо до това да поеме местния Росарио Сентрал, който наскоро стартира тазгодишното си участие в елита на Аржентина

"Негодниците" започнаха кампанията с равенство и загуба, което ги отвежда до предпоследната позиция след два кръга. Това е 27-о място, а първенството се състои от цели 28 тима. Вероятно Тевес ще има за задача да мобилизира играчите и да започнат с победите. Клубът завърши миналия сезон на 16-о място, а Професионалната лига бе съставена от 26 тима. 

Карлитос пък сложи край на активната си кариера като футболист официално в началото на юни, 2022 г., а за последно бе част от "бокенсес". Той се присъедини към столичаните през 2018 г., когато приключи периода му в Китай. Там той бе част от Шанхай Шенхуа, с който успя да спечели местната купа. 

Тимът, който евентуално Тевес ще поеме, не може да се похвали с огромни успехи, но във витрината си има шампионска титла на Аржентина от сезон 86/87, както и един триумф в Копа КОНМЕБОЛ през 1985 г. Най - силното му представяне в Копа Либертадорес пък датира от 1975 г., когато тима стига до полуфиналите. 

Вижте повече за кариерата на аржентинеца!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички