Дузпа в края изхвърли Байерн Мюнхен от Купата на Германия, Томас Тухел с първа издънка (ВИДЕО)


Дузпа в края изхвърли Байерн Мюнхен от Купата на Германия, Томас Тухел с първа издънка (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

2030 0

Едва във втория си мач начело на Байерн Мюнхен, Томас Тухел допусна първата си загуба - грандът и водач в Бундеслигата инкасира пълен обрат от 1:0 до 1:2 срещу Фрайбург насред "Алианц Арена" и изхвърча от турнира за Купата на Германия на 1/4-финалната му фаза!

Баварците откриха резултата в 19-ата минута, след като защитникът Дайо Упамекано се извиси и засече с глава центриране от корнер, насочвайки топката в долния ляв ъгъл на вратата 1:0!

Video edited on Kapwing

В 27-ата гостите се върнаха в мача чрез Николас Хьофлер, който избухна с прекрасен гол с левия крак от голяма дистанция, който не остави шансове на Ян Зомер - 1:1!

Video edited on Kapwing

До края на първата част Томас Мюлер на два пъти бе близо до второ попадение за Байерн, а през вторите 45 минути Бенжамен Павар пропусна да се разпише с глава от изгодна позиция, нацелвайки гредата. 

В последните секунди от редовно време Фрайбург получи право да изпълни дузпа, тъй като Джамал Мусиала спря с ръка удар от воле. Зад топката застана Лукас Хьолер и не сгреши, оформяйки крайното Байерн Мюнхен 1:2 Фрайбург!

*Утре, 5 април, ще се изиграят другите два 1/4-финала за Купата на страната - от 19:00 ч. са Нюрнберг и Щутгарт, а от 21:45 ч. е сблъсъкът между РБ Лайпциг и Борусия Дортмунд!

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички