Душан Тадич си пожела едно нещо да се превърне в обичайно за отбора: Не празнуваме предварително


Душан Тадич си пожела едно нещо да се превърне в обичайно за отбора: Не празнуваме предварително
Снимка: GettyImages

659 0

Капитанът на Сърбия Душан Тадич се надява класирането на европейски и световни първенства да се превърне в нещо нормално за страната му. В неделя от 16:00 часа българско време на стадиона в Лесковац той ще изведе родината си срещу България в решаващ мач.

"Особено сме развълнувани, стигнахме до последния мач. В добра ситуация сме, искаме да я увенчаем с добра игра, да отидем със стил на Европейското първенство. Две световни първенства, сега се надяваме и европейско. Надяваме се всичко да е нормално, Сърбия да отиде на световни и европейски първенства. Всички ние, които сме в сръбския футбол в каквото и качество, искаме това да е нещо нормално, от нас зависи да го продължим", сподели Тадич.

"В Ягодина изиграхме последния мач извън Белград. Беше приятна атмосфера. Очакваме и утре, може би не толкова публика, колкото деца. Това ще мотивира играчите, допълни той за мача с България.

А Тадич говори и за селекционера Пикси Стойкович в съблекалнята": Той ни мотивира с разговори, да сме максимално фокусирани, защото идва един от най-важните мачове. Това е нашият фокус. Не празнуваме предварително. Искаме да отидем на Еврофиналите със стил. Това е нашият селекционер и ние имаме пълна концентрация. Нямаме намерение да подценяваме никого, а утре реално е най-важната среща в целите квалификации", завърши доскорошният капитан на Аякс.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички