Дубълът на Испания разгроми Литва преди Европейското първенство по футбол


Дубълът на Испания разгроми Литва преди Европейското първенство по футбол
Снимка: Getty Images/Guliver

1256 0

Националният отбор по футбол на Испания записа разгромна победа с 4:0 срещу Литва, която е съперник на България в квалификациите за Световното първенство през 2022 година. Така "Ла Фурия" загря подобаващо за началото на Европейското първенство по футбол.

Трябва обаче да се отбележи, че в тази среща играха футболисти на Испания, които няма да вземат участие на предстоящия голям формат (младежи). Именно и поради това те не бяха водени от националния селекционер Луис Енрике, а от Луис де ла Фуенте, който ръководи младежкия национален отбор на страната.

Испанците вкараха по две попадения във всяко от полувремената, като през първата част имаха възможност и за още едно, но пропуснаха дузпа чрез нападателя Абел Руис.

Така своебразно младите испанци подгряха за своите "батковци", които ще се надяват да пренесат този разгромен резултат и за първия им двубой. Той ще се състои на 14 юни - понеделник, и ще бъде срещу Швеция. Вижте къде да гледате мача, както и пълната ТВ програма за Европейското първенство по футбол.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички