Дръзко: Прозрачни екипи с акцент върху мъжкото достойнство изумиха света (СНИМКИ)


Дръзко: Прозрачни екипи с акцент върху мъжкото достойнство изумиха света (СНИМКИ)
Снимка: Getty Images

11982 0

Първият в света прозрачен футболен екип бе представен от отбор от Северен Йоркшир в Англия. Футболен клуб Бедале и играчите му облякоха фланелките и предоставиха нещо невиждано до този момент.

Каузата зад екипа е много благородна, тъй като е в подкрепа на борбата срещу рак на простата във Великобритания. Това е и причината на фланелката и на гащетата да има стрелки, които да сочат именно към тази зона.

Целта е да се призоват повече хора, които да си правят изследвания и да проверяват състоянието си. Не изглежда като особено комфортен екип за мачове, но все пак феновете могат да си поръчат пълната екипировка за 79,99 паунда.

5 паунда от всяка продажба ще бъде дарявана на организацията, бореща се срещу рака на простата във Великобритания. Отборът се надява да събере 250 хиляди паунда за благотворителността. Клубът се слави с нестандартните си екипи, като в миналото е изпъквал с екипи на наденички и барбекю.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички