Дрогба получи изключително топло посрещане в новия си тим (ВИДЕО)


Дрогба получи изключително топло посрещане в новия си тим (ВИДЕО)
Снимка: Instagram

1619 0

До момента Дидие Дрогба се радва на звездна кариера в Англия, Франция, Турция и Китай. Той обаче още не е приключил, след като реши да поеме към ново предизвикателство. Националът на Кот д'Ивоар ще продължи кариерата си в клуб от американската Мейджър Лийг Сокър - Монреал Импак.

На пристигане в Монреал той получи изключително топло посрещане. В сряда стотици фенове се стекоха на международното летище Пиер Трюд, за да поздравят котдивоареца.

 

37-годишният нападател напусна тима на Челси това лято, след като изигра общо 381 мача за "сините" и спечели 4 титли във Висшата лига по време на двата си престоя на "Стамфорд Бридж".

Дрогба, който бе освободен от лондонския клуб в края на сезона, ще се присъедини официално към канадския клуб, когато получи разрешителното си за работа.

Преминаването на Дрогба в тима от Мейджър лийг сокър бе коментирано и от президента на клуба Джоуи Сапуто:

"Зас мен е чест да приветствам Дидие Дрогба в Импакт. Още от първия разговор с него, почувствах, че той наистина желае да игфра в Монреал. Това е един от най-големите дни в клубната история и пристигането му тук ще бъде отп олза във всеки един аспект за клуба."

Техническият директор на Монреал Импакт също каза няколко думи за Дрогба: "Ние сме много щастливи и развълнувани да добавим към нашия списък с футболисти играч с изключителна кариера, каквато е имал Дидие."

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички