Носят на ръце Дрогба в последния му мач за Челси (СНИМКИ)


Носят на ръце Дрогба в последния му мач за Челси (СНИМКИ)

2543 0

Трогателно изпращане устрои Челси на една от най-големите си звезди в последните години Дидие Дрогба.

Нападателят започна мача със Съндърланд (3:1) от последния 38-и кръг на английската Висша лига като капитан. Жозе Моуриньо смени Дрогба в 29-та минута, а нападателят бе изпратен с бурни аплодисменти. Той предостави лентата на Джон Тери.

Внезапно Бранислав Иванович и Джон Оби Микел грабнаха нападателя и го вдигнаха над главите си. В триумфалното носене на Дрогба към тъча се включиха всички футболисти на лондончани. Преди да напусне игралното поле той се поклони пред трибуните на "Стамфорд Бридж" в знак на благодарност към феновете на отбора.

На крака стана дори собственикът на лондончани Роман Абрамович, който от ложата на "Стамфорд Бридж" бурно аплодира един от любимците си.

Преди двубоя Дрогба обяви, че това е последният му двубой с екипа на Челси и изрази надеждите си, че един ден отново ще се завърне в клуба.

Резултатът от мача беше без значение за домакините, които отдавна си бяха осигурили титлата. Оставаше само формалната подробност - трофея да бъде връчен и това се случи, след което празненствата започнаха.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички