Джон Стоунс призна, че му е било тежко да бъде извън националния отбор


Джон Стоунс призна, че му е било тежко да бъде извън националния отбор
Снимка: Getty Images/Guliver

1331 0

Джон Стоунс се завърна в националния отбор на Англия и не може да бъде по-щастлив от това! 26-годишният защитник за последно излезе с екипа на "Трите лъва" през 2019 година, а през миналата година той дълго време лекуваше контузия.

През този сезон обаче, Стоунс отново намери най-добрата си форма и натрупа 28 мача с екипа на Манчестър Сити във всички турнири, което му осигури и повиквателната от Гарет Саутгейт. Ето как коментира английският централен защитник времето, в което е бил далеч от националния отбор:

"Беше изключително трудно и смятам, че всичко отново ще бъде същото. Беше ми наистина тежко да гледам толкова много двубои по телевизията. Тогава се чувстваш безпомощен, че не можеш да си от полза за отбора. Когато видях, че отново съм включен в състава, наистина се почувствах страхотно", признава Джон Стоунс.

Утре Англия поема по пътя си към Световното първенство в Катар с лесно домакинство срещу Сан Марино. Другите четири отбора в групата на "Трите лъва" са: Андора, Албания, Полша и Унгария.

А защо на Роберт Левандовски няма да му позволят да играе срещу Англия, можете да научите ТУК.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички