Джерард: Допитах се до Бекъм, преди да премина в ЛА Галакси


Джерард: Допитах се до Бекъм, преди да премина в ЛА Галакси
Снимка: Getty Images/Guliver

1837 0

Бившият капитан на Ливърпул Стивън Джерард бе официално представен от ЛА Галакси на клубния стадион във вторник. На официална пресконференция иконата на "мърсисайдци" заяви, че е готов да спечели уважението на феновете на Галакси, както са направили Дейвид Бекъм и Лендън Донован преди него.

"За мен е много вълнуващо да съм част от ЛА Галакси. Дейвид Бекъм и Лендън Донован са двама ирачи, които са допринесли много за този футболен клуб, ако успея да последвам стъпките им ще бъда много щастлив", сподели Джерард.

"Дейвид е герой за мен... той е прекрасен човек и футболист. Той бе човекът до когото се допитах за съвет, преди да взема решението да дойда тук. Лендън също е легенда и герой, виждал съм изявите му през годините и знам, че това е нивото, което всеки играч търси. Аз просто искам да следвам стъпките им", добави легендата на Ливърпул.

Стиви Джи ще има до себе си и едно познато лице. През 2008 г. Роби Кийн се присъедини към тима на ЛА Галакси. Присъствието на Кийн там определено ще помогне на Джерард да се адаптира бързо към новия си клуб.

"Беше много хубаво Роби да е тук до мен първия ден. Той ме запозна с всички играчи и с щаба. Той е прекрасен съотборник и нямам тъпение да заиграем отново заедно. Той бе най-полезния играч за Галакси през изминалия сезон, сега е точно в разгара си. Познавам много добре Роби. Той дори ми даде назаем слънцезащитен крем и затова не изгорях още първия ден", пошегува се Джерард.

"Не идвам тук да правя извинения, че ми трябват месеци да се адаптирам. Аз съм готов да вляза в огъня още от самото начало. Ако има някой, който си мисли, че съм дошъл тук на почивка или за последната си заплата, той много скоро ще бъде опроверган", завърши новото попълнение на ЛА Галакси.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички