Димитър Бербатов става глобален посланик на Betfair


Димитър Бербатов става глобален посланик на Betfair
Снимка: Милена Славкова/Actualno.com

1441 0

Водещата компания за онлайн залагания Betfair посрещна европейската футболна легенда Димитър Бербатов в семейството на своите глобални посланици за предстоящия сезон 2018 - 2019.

В двадесетгодишната си кариера бившият капитан на българския национален отбор отбелязва повече от 200 гола, носейки екипите на Тотнъм, Манчестър Юнайтед и Фулъм във Висшата лига, Байер Леверкузен в Бундеслигата и Монако в Лига 1. Той също така е носител на две шампионски титли от Висшата лига с отбора на Юнайтед, като и Златната обувка на Висшата лига през 2010-2011, присъдена му за най-много отбелязани попадения през сезона.

Известен със своята прецизност, технически и тактически способности и уравновесеност, водещият голмайстор на България започва партньорството си с Betfair точно преди европейския футболен сезон.

“Успехът не просто се случва. В кариерата си винаги съм се опитвал да бъда полезен на отбора и на феновете. Научих се да анализирам всяка ситуация и смятам, че дългогодишния ми опит като футболист ще ми помогне в прогнозирането с Betfair”, каза Бербатов по време на събитието за анонсиране на партньорството му с Betfair в София.

Маркетинг директорът на Betfair Stephen Mault сподели: “Радваме се да посрещнем Димитър Бербатов в нашия отбор от глoбални футболни посланици. Бербатов имаше невероятно успешна кариера в Англия, Франция и Германия и споделя ценностите на нашия бранд. Нямаме търпение да работим с Бербатов през сезон 2018 - 2019 и да представим вълнуващо съдържание заедно за https://betting.betfair.com/bg и нашите клиенти.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички