За първи път: Бербатов показа хубавата Елена (СНИМКА)


За първи път: Бербатов показа хубавата Елена (СНИМКА)
Снимка: принтскрийн

14223 0

Футболистът Димитър Бербатов, който винаги е пазил драконовски личния си живот, реши все пак да открехне завесата и да покаже жената до себе си - Елена. В профила си в социалната мрежа за споделяне на снимки Instagram той публикува кадри от ваканцията със семейството си.

Въпреки, че половинката му не се вижда много добре на снимките, това все пак предизвика интерес, тъй като футболистът никога не е правил компромис по отношение на това, че не желае семейството и близките му да са във фокуса на медиите. Елена се появи за пръв път на официално събитие по време на благотворителен мач, организиран от Бербатов преди около година. Тогава тя застана на вип ложата, заедно с двете им дъщери и майката на звездата - Маргарита.

На снимките от семейната ваканция се вижда как семейството се забавлява около огромен басейн близо до морето, но точната дестинация остава загадка. На забавно клипче също можете да видите Елена в бяла рокля, която футболистът закачливо измества, за да остане на саме с... футболната топка. В последно време освен на почивка бившият играч на "Манчестър Юнайтед" се е отдал на писане на биографична книга за живота си.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички