Да прахосаш скъп подарък от Лионел Меси: Звезда на Франция и Интер се жалва


Да прахосаш скъп подарък от Лионел Меси: Звезда на Франция и Интер се жалва
Снимка: Getty Images

2015 0

Френският нападател на Интер и националния отбор Маркъс Тюрам съжалява, че е подарил чифт обувки на Лионел Меси на свой приятел, когато е бил дете.

Сцената се е разиграла, когато Меси и бащата на Маркъс - Лилиан Тюрам, са били съотборници в Барселона между 2006 и 2008 година. Маркъс е пожелал да се присъедини към тренировките на баща си, но е нямал необходимите обувки. Меси - който е бил на 19 или 20 по това време - според Маркъс - с радост е дал своите обувки и го оставил да ги задържи.

Тюрам, тогава 10-годишен, без да осъзнава важността на подаръка, го дава на приятел на следващия ден. Той съжалява за "инцидента" и до днес, споделяйки пред DAZN.

"Меси беше единственият, който можеше да ми остави чифт. Аз носех номер 38, а той 40-41. Съжалявам всеки ден, че прахосах подаръка му", жалва се Тюрам.

Години по-късно - на финала на Световното първенство по футбол през 2022 г. - Меси и Маркус Тюрам се изправиха очи в очи. Отборът на Аржентина се "смя последен", побеждавайки Франция с дузпи след инфарктно равенство 3:3.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Бивша звезда на Челси разкри как е бил съветван да спира Лионел Меси на терена.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички