"Циркаджия и клоун": Бивш съотборник на Кайседо със странен номер - спаси дузпа и стана герой (ВИДЕО)


"Циркаджия и клоун": Бивш съотборник на Кайседо със странен номер - спаси дузпа и стана герой (ВИДЕО)
Снимка: GettyImages

1560 0

Бившият съотборник на Жорди Кайседо в мексиканския Тигрес - Науел Гузман, сътвори нещо, което едва ли някога се е случвало по футболните терени! Той използва истински фокус, за да разсее съперника и в крайна сметка да улови дузпа.

Тигрес и Ванкувър Уайткапс завършиха при равен резултат 1:1 в редовното време на двубой за Купата на Лигите на Северна и Централна Америка. *В надпреварата участва и Интер Маями на суперзвездата Лионел Меси.

След като не се победиха в рамките на 90-те минути, срещата от осминафиналите трябваше да бъде решена след изпълнения на дузпи.

За мексиканския отбор нямаше футболист, който да пропусне, като петима се разписаха. При Ванкувър Уайткапс също всичко започна добре и първите трима изпълнители се разписаха. Тогава дойде ред на четвъртия - Веселинович.

Преди да стреля обаче вратарят на Тигрес Науел Гузман буквално направи магически трик, като извади дълга лента от свояа уста. За това си действие той получи жълт картон от главния съдия. Въпреки това тактиката сработи и направи ключово докосване, за да избие топката в страничния стълб. Вижте случилото се чрез кадрите по-долу в материала.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички