В Мексико решиха: пращат Кайседо около България, но няма да замени Вегхорст


В Мексико решиха: пращат Кайседо около България, но няма да замени Вегхорст
Снимка: GettyImages

1125 0

Мексиканският Тигрес така и не се отказа от мисълта да отдаде под наем едно от летните си попълнения - Жорди Кайседо, който преди трансфера си натрупа 31 гола и 3 асистенции в 65 двубоя за българския ЦСКА и осигури сделката си в северноамериканския тим.

Там той така и не съумя да се наложи и след само 16 изиграни срещи ръководството на клуба реши, че той няма да продължи още дълго с екипа на тима. Това породи редица спекулации за бъдещето на еквадорския национал, сред които имаше вариант да се завърне в ЦСКА или да подсили Лудогорец, както и да се озове в Бешикташ или да продължи в Русия.

В крайна сметка той наистина ще акостира в Турция, но не като заместник на Вегхорст в Бешикташ, а под наем в местния Сиваспор, който се намира на 16-о място във временното класиране, което е зоната за изпадащи. Местните медии припомнят, че той има контракт с Тигрес до лятото на 2026-а и тепърва ще става ясно до кога ще бъде наемът му в Турция.

Вижте коя бивша звезда на Лудогорец е близо до завръщане в клуба!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички