Член на Египетската федерация заплашва майката на Салах!


Член на Египетската федерация заплашва майката на Салах!
Снимка: Getty Images/Guliver

2430 0

Членът на Борда на директорите на Египетската футболна федерация Халид Латиф е заплашвал майката на звездата на Ливърпул Мохамед Салах, съобщава "Al Jazeera News".

След Световното първенство по футбол 2018, на което Египет записа 3 загуби и не успя да излезе от групата си, Салах обвини ръководството на египетския футбол в некомпетентност. В отговор на това Латиф е напомнил на футболиста, че майка му продължава да живее в страната, въпреки че той е в чужбина.

"Бих искал да напомня на Мохамед Салах, че майка му все още е в Египет. Ти самият сега си зад граница и можеш да правиш каквото поискаш. Запознатите разбират какво имам предвид", написал Латиф в Туитър.

По-рано Салах публикува във Фейсбук две видеа, в които критикува Египетската футболна федерация, която според него е подготвила отбора слабо за Мондиала. Играчът разкритикува федерацията и за решението ѝ да разположи делегацията на Египет в Чечня, която се намира на стотици километри от мястото, където е стадионът за мачовете на тима. Звездата отбелязва също, че базата на египтяните е била отворена за посетители, което е създавало неудобство на футболистите и им е пречило да се отпуснат.

По-рано Мохамед Салах имаше проблеми с федерацията, заради това че използваше без разрешение образа му върху самолета на египетската делегация.

Според sport24.ru друг член на Египетската футболна е публикувал снимка на националния отбор и е нарекъл Салах "прасе".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички