Чапекоензе няма да ползва номерата на оцелелите играчи до завръщането им


Чапекоензе няма да ползва номерата на оцелелите играчи до завръщането им

1528 0

Игровите номера на футболистите от Чапекоензе, които оцеляха след самолетната катастрофа, няма да бъдат използвани, докато те не се завърнат отново в отбора, съобщи пресслужбата на клуба.

Във вторник ръководството на Чапекоензе проведе пресконференция относно подготовката на тима за сезон 2017-та г. Президентът на клуба Плинио Давид де Нес съобщи за подписването на договори с трима нови играчи. Подписалите с Шапекоензе са защитника Дъглас Гроли и полузащитниците Надсон и Роси.

Изпълнителният директор на клуба Руи Коща обяви, че от уважение към оцелелите футболисти техните номера няма да бъдат изполвани.

Оцелелите футболисти са Алан Рушел, Джаксън Фолман и Нето. Коща отбеляза, че това е символ на уважение към оцелелите и надежда за тяхното по-бързо завръщане в Чапекоензе.

При тежкия инцидент на 29-и ноември загинаха 71 души, сред които и 19 футболисти от бразилския клуб, които летяха за мач в Колумбия. Освен футболисти загинаха и треньори и сътрудници на клуба, както и журналисти.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички