Бразилски отбор не стартира подготовка заради откраднати 21 чифта бутонки


Бразилски отбор не стартира подготовка заради откраднати 21 чифта бутонки
Снимка: Getty Images/Guliver

1231 0

Футболен клуб в североизточна Бразилия трябваше да отложи дългочакането си завръщане към тренировки в неделя, след като официални лица отвориха стадиона и откриха, че повечето от техните бутонки са били откраднати.

Общо 21 чифта на стойност 7000 реала (малко над 1300 долара) липсват от АСА в щата Алагоас, съобщиха от клуба. „Тренировката беше преустановена, защото тимът не може да се върне на работа заради тази унизителна ситуация. АСА има финансови проблеми…и нещо такова се случва. Призовавам автора на това престъпление да прояви съчувствие към ситуацията на АСА“, заяви футболният директор в клуба Емануел Черкера за официалния сайт.

АСА е един от топ отборите в лигата Алагоас, като има шест титли от 2000-а насам. Клубът очакваше да поднови тренировки след дългата пауза заради коронавируса. Няколко държавни първенства бяха подновени тази седмица в Бразилия, но това в Алагоас, едно от по-непретенциозните, все още не е поставило конкретна дата за рестарт. По-рано стана ясно, че в Испания ще разследва за мач уговорен между заразени с коронавирус и здрави.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички