Бразилия - Аржентина по ТВ: Къде да гледаме квалификацията за Мондиал 2026?


Бразилия - Аржентина по ТВ: Къде да гледаме квалификацията за Мондиал 2026?
Снимка: Getty Images

6147 0

За 02:30 часа българско време на 22-и ноември е насрочена световната квалификация между Бразилия и Аржентина на "Маракана". Битката се завръща на легендарното съоръжение повече от две години след успеха на "гаучосите" на финала за Копа Америка с 1:0. 

Сега залогът не е толкова голям и изглежда, че актуалният световен шампион няма да рискува - Меси и компания водят в квалификациите със своите 12 точки, докато Бразилия е на пета позиция със 7 пункта. 

И докато "гаучосите" доскоро бяха непобедени с четири поредни победи, то Бразилия стартира ударно с два успеха, но последваха реми и две поражения. "Селесао" няма домакинска победа над Аржентина от 2019 г. насам (2:0). 

Къде ще дават битката

Битката в ранната сряда сутрин няма да бъде излъчвана пряко в българския ефир. Бихте могли да я проследите НА ЖИВО по Arena Sport (Cro), Arena Sport (Ser), Arena Sport (Svn), Astro, Eleven Sports 1 (Pol), L'Equipe, MEGOGO, M+ Liga de Campeones, Sport TV (Por), TV Publica (Arg). 

Следете най-интересното от международния футбол със SportLive.bg!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички