Босът на Интер Маями дал специално обещание на Лионел Меси, свързано с Барселона


Босът на Интер Маями дал специално обещание на Лионел Меси, свързано с Барселона
Снимка: Getty Images

5145 0

Собственикът на Интер Маями Хорхе Мас даде интервю за "Club del Deportista, съобщено от Marca, в което разкрива един от споразуменията, сключени с Лионел Меси, за да се осигури неговият подпис.

Мас призна, че е имало много конкуренция за привличането на суперзвездата."Не само с подновяването, което ПСЖ искаше, възможното завръщане в Барселона и офертите от Саудитска Арабия. Честно казано, беше много интензивни няколко месеца, имах множество срещи между Росарио, Барселона, ​​Мадрид, Париж, Маями, Доха... Видях ли операцията в опасност? Разбира се, имаше съмнения. Имаше много натиск".

Специалното обещание към Меси

Изправен пред тази ситуация, изпълнителният директор е трябвало да даде обещание на играча: "Напускането му от Барселона не му хареса, той не можеше да се сбогува с клуба си, който го прие като дете. Мисля, че обстоятелствата не бяха такива, каквито Лионел искаше. Поех ангажимента си, че ще направя всичко възможно през следващите години, за да му дам възможност да се сбогува с феновете в Барселона. Интер Маями да отиде или ще направим някакъв мач". Мас обяви и каква е била тайната около трансфера на Меси, пазена толкова дълго.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички