Борец за Мексико - Стоичков скастри Робен за "гмуркането" (ВИДЕО)


Борец за Мексико - Стоичков скастри Робен за "гмуркането" (ВИДЕО)

1897 0

Българската футболна легенда Христо Стоичков се зае да въздава справедливост от името на Мексико. Бившата звезда на Барселона, понастоящем коментатор на мексиканския канал "Телевиса", посети подготовката на холандския национален отбор по футбол с мисия. Той се срещна с крилото Ариен Робен, който по време на Мондиал 2014 си спечели скандална дузпа, "гмуркайки се" в наказателното поле на Мексико при резултат 1:1 в осминафинален мач. Реферът свири дузпа за "лалетата", а 11-метровият удар бе преърнат в гол за Холандия, който ги класира в следващата фаза.

Камата връчи на Робен специална фланелка с надпис "Няма дузпа" и изобразен оранжев футболист. Такива тениски бяха направени в страната на "ацтеките" по повод скандалния мач. Гневът на мексиканците срещу звездата на Байерн стигна до там, че фенове създадоха надуваема кукла с образа и екипа на холандеца, която малки и големи налагаха с пръчка за удовлетворение.

Робен обаче прие подаръка на Стоичков с усмивка, след което се снима с него. Същото стори и друга голяма звезда на Холандия - Робин ван Перси.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички