Бойко Борисов извежда Витоша Бистрица за шеста титла, Велико Търново посреща експремиера


Бойко Борисов извежда Витоша Бистрица за шеста титла, Велико Търново посреща експремиера
Снимка: Нова ТВ

5374 0

Бойко Борисов ще изведе Витоша Бистрица на митичния стадион "Ивайло" във Велико Търново, съобщава "Велико Търново Спорт". "Бистришките тигри" ще срещнат ветераните на Спартак Варна в полуфинален двубой за шампионската титла. 

Бившият премиер ще помогне на съотборниците си с капитанската лента на ръка, след като е потвърдил участието си в любопитната среща, която ще се проведе в четвъртък от 16:00 ч. БФС избра старата столица за домакин на сблъсъка, който ще бъде ръководена от Георги Гинчев с асистенти Илиян Капарашев и Ивайло Атанасов.

Организаторите очакват присъствието на експремиера да предизвика сериозен интерес, а именно той започна като титуляр в зоналния финал, където тимът му се наложи над Пирин с 3:1. "Бистришките тигри" пет пъти са триумфирали в първенството на България за ветерани, като успя да го стори и през миналата кампания.

Тогава финалът бе на "Трейс Арена" в Стара Загора, а Черно Море бе сломен с 3:1 от Борисов и компания. Съотборници на политика са бившите национали Христо Йовов, Гошо Гинчев, Георги Пеев, Светослав Петров и Йордан Върбанов.

Спартак Варна стана победител в Североизточната зона, където първо в зоналния полуфинал победи Добруджа с 5:4 след дузпи, а на финала се наложи над Търговище с 2:1. Победителят от утрешната среща ще си оспорва шампионската титла срещу някой измежду ветераните на Локомотив Пловдив и Ботев Враца.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички