Левски стигна до равенството срещу Витоша в последната минута


Левски стигна до равенството срещу Витоша в последната минута
Снимка: Официален сайт на Левски

1258 0

Левски завърши 1:1 от Витоша (Бистрица) в контролна среща, играна на "Герена". Венцислав Бонев откри резултата след корнер в 16-ата минута, а Боби Цонев изравни от дузпа в 90-ата.

В състава на „сините“ започнаха като титуляри Атанас Курдов, Клаудио Тавареш и Алекс Петков. На терена бе и новото попълнение на тима Борислав Цонев.

Още в началните секунди Паулиньо имаше шанс, но ударът му премина встрани от вратата на Валентин Ганев. В десетата минута Деян Иванов се размина с центриране отдясно, а малко след това Патрик-Габриел Галчев се оказа на стрелкова позиция, но юношата на "сините" не намери мрежата. Така се стигна до 16-ата минута, когато капитанът на гостите Венцислав Бонев реализира след ъглов удар.

В 26-ата минута капитанът на „Левски“ в този мач Паулиньо направи голям пропуск във вратарското поле. Бразилецът засече подаване на Насиру, но за изненада на всички не намери целта. В 36-ата минута Боби Цонев стреля към Галев, но стражът на „Витоша“ улови. В последните секунди на първото полувреме Цонев отново застраши мрежата на "тигрите", но отново топката намери покой в ръцете на Галев.

Втората част предложи нови шансове за „сините“. В 65-ата минута Галчев центрира сполучливо, но Курдов не успя да намери добре топката. В 72-ата минута "сините" направиха добра атака, завършена от Насиру с удар в гредата. 120 секунди по-късно Живко Атанасов намери мрежата с глава, след центриране на Патрик-Габриел Галчев, но главният съдия видя нарушение на защитника и отмени гола. До края Левски имаше още няколко положения за гол, а в 90-ата минута Боби Цонев изравни от дузпа, отсъдена за нарушение срещу Насиру.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички