Ювентус отхвърлил оферта на ПСЖ за една от големите си звезди


Ювентус отхвърлил оферта на ПСЖ за една от големите си звезди
Снимка: Gulliver/GettyImages

1953 0

Ръководството на Пари Сен Жермен е отправило оферта за звездата на Ювентус Пауло Дибала, но е била отхвърлена. Предложението на парижани е пристигнало в деловодството на италианския шампион преди няколко седмици, съобщава Calciomercato.

Шампионът на Франция е имал желанието да привлече аржентинския нападател през лятото, но са получили отказ от щаба на "старата госпожа". ПСЖ вероятно се подготвя за лошия сценарий през лятото, при който могат да останат без някоя измежду големите звезди в отбора.

В последните месеци усилено се говори за това, че Неймар може да се завърне в Барселона, след като напусна "Камп Ноу" преди три години. Спекулира се и около бъдещето на Килиан Мбапе, който пък е свързван с другия голям испански колос - Реал Мадрид. 

Междувременно Алесандро Дел Пиеро заяви коя е точната позиция за Пауло Дибала на терена. Вижте мнението на легендата на Юве в този материал на SportLive.bg

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички